Aukro.cz - Aukce Online

utorok 24. júla 2007

Dobíjať easy kartu je možné aj bezplatne...

Už veľmi dávno, od spojazdnenia služby EASY BONUS spoločnosti T-Mobile sa potvrdila vynaliezavosť človeka. Po viacerých hlavne hackerských a phreakerských fórach sa začal šíriť nový spôsob bezplatného nadobudnutia kreditu- práve cez službu easy bonus.

Princíp fungovania:


Služba EASY BONUS Vám za každú minútu hovoru prijatého z inej siete pripočíta ku zostatku kreditu 1SK. Ak Vám telefonuje veľa ľudí v priebehu dňa z inej siete, 50SK získate jedna radosť len vďaka telefonovaniu s okolím. Avšak mnoho ľudí takýto objem hovorov denne neprijme. Preto ľudia,phreakeri začali hľadať spôsob, ako tento objem hovorov nadobudnúť. Netrvalo dlho, kým našli služby tzv. callbacky(call-volať, back-späť), ktoré Vám po prezvonení zavolali bezplatne späť.
Išlo zvyčajne(95%) o zahraničné firmy. Niekedy(25%) sa Vám na druhej strane po zodvihnutí ozval živý operátor, inokedy automatický hlasový systém, prípadne len krátka informácia o nedostupnosti služby v tejto krajine. Účel bol splnený- prijímali ste veľké množstvo hovorov z inej siete.

Ako na to:

1.
2. zaregistrovať, zatelefonovať (číslo v tvare +421908240708)
3. po vypršaní limitu sa opäť zaregistrovať
.
.
.
A čo dodať na záver?


V mene všetkých phreakerov sa ospravedlňujeme firmám(i tým skrachovaným :D napr. telcan.net krached by KGB) za státisícové účty za telefón.

Vďaka slovenskej mentalite vďaka 1SK za minútu musel niekto iný , poctivý, platiť 20SK za minútu. Úprimne sa za to hanbíme, ale i napriek tomu nepochybujeme o tom, že 85% firmám to neuškodilo a nám pomohlo. Ďakujeme

PHREAK 4EVER

Žiadne komentáre: